Disco Mòbil

 

 

Diverfesta ofereix un dels millors disco mobil per a casaments. Conta amb els millors professionals en quan a il·luminació i sonorització i treballa amb els DJ’s per a casaments més professionals.

 

A més a més, posa al servei dels seus clients la infraestructura més actual en quan a disco mòbil per a casaments. Sonorització fins a 2000watts, il·luminació amb projectors, escàners, efectes disco-light, maquina de fum, etc..

 

 

 

El servei de disco mòbil inclou sonorització fins a 2000wats reals de so, 2 torres de llums (8 focos led + escàners + efectes disco light) Cabina amb DJ professional, micròfon i fum.

 

El servei de música integre pel casament inclou:

 

Sonorització de la Cerimònia: Sonoritzem la cerimònia amb el muntatge d’un equip de so i micròfon. Realitzem un Cd amb les cançons que sonarà a cada moment de le cerimònia: Entrada del nuvi, Entrada de la núvia, Lectura, Lectura, Anells,etc.

 

Sonorització de l’aperitiu: Música agradable perquè la gent pugui parlar, menjar i gaudir d’un moment elegant amb bona música i acompanyats dels vostres amics familiars. Tot els estils de música per l’aperitiu: Jazz, Chill-out, Pop, clàssica,etc.

 

Sonorització del Banquet: Sonoritzem el banquet amb un gran equip, i s’elabora un cd amb la música que sonarà en cada moment. Les cançons més adequades per l’entrada dels nuvis, l’entrada del plats, pastís, regals i el ball d’obertura que donarà lloc a l’inici de la Disco Movil.

 

La Disco Mòbil: Muntatge del so i les llums més adequades amb la última tecnologia Led i la gran qualitat humana i professional dels nostres DJ’S. És posarà la música més adequada perquè la gent no pari de ballar. Disposem duna base musical amb més de 5000cançons de tots els estils: Por, Rock, Latina, Flamenco, Comercial, dance, etc. 

 

La Disco Mòbil per a casaments inclou:

- Muntatge de So, Il·luminació.

- Màquines de Fum i pirotecnia.

- Focos Led, Laser i Robótica.

- DJ'S Professionals i Animadors.

- Assessorament musical i sessions Dj en directe.

 

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Diverfesta "Weddings & Events"

Llamar

E-mail