Blog Diverfesta "Wedding & Events"

Fotomaton per a casaments a Girona

15 feb. 2022
Añadir comentario

Casaments a Girona

26 abr. 2020
Añadir comentario

<<Casament Jordi i Carol 28.09.2019 >>

El 28 de Setemmbre en Jordi i la Carol es vàren casar a Besalú i vàren decidir contractar a Diverfesta com a empresa de gestio de l'entreniment del seu casament. A l'esglèsia no va poder faltar la sel·lecció música que va realitzar el Dj de diverfesta... com a final de ceremonia, una txaranga va animar el casament!

 

L'espai triat per a celebrar el casament va ser l'Arcada de Fares, un entorn privilegiat molt a prop de besalú. Per donar un toca diferent a l'aperitiu, els nuvis vàren llogar lletres gegants de fusta i llum... sens dubte va ser un atractiu important en el casament d'en Jordi i la Carol.

 

 

Durant el banquet, no va poder faltar la millor música amb el dj de diverfesta... A més en Jordi i la Carol vàren pensar amb els mes petits del casament contractant un servei de monitoratge on no podia faltar un castell inflable. A més, els monitors/es de diverfesta, també vàren realitzar activitas infantils com floboflexia, maquillatge, jocs,etc...

 

 

Durant la Disco Mòbil, la gent no va parar de ballar durant tot la nit.... a més d'un fotomaton va acabar d'animar la festa per tal de que tots els convidats s'emportessin una foto de regal d'aquell dia tant especial.

 

<< WEDDING AWARD BODAS.NET - 1.06.2019 >>

 

El reconeixement que ens fa l'empresa bodas.net com a proveïdor de qualitat de casaments a la provincia de Girona i per ser l'empresa més recomanada i millor valorada al portal de casaments.

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Diverfesta "Weddings & Events"

Llamar

E-mail